Meniu

Oferte Dragobete 2015: tradiții și ospitalitate în pensiunile din Maramureș

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Pentru cine dorește să întâlnească un infinit patrimoniu peisagistic, istoric, cultural și artistic, un sejur de Dragobete în Maramureș este exact ce trebuie.

În Maramureș, un sejur de Dragobete, cu trei nopți de cazare la o pensiune cotată la 3 stele, unde găsim mâncare tradițională și scăpăm de vacarmul urban, costă puțin peste 100 lei.

Dacă doriți să vizitați mănăstirile din Maramureș de Dragobete, puteți găsi cazare ieftină la pensiuni. Prețul pentru o noapte de cazare într-o pensiune cotată la două stele este de numai 80 de lei pentru o cameră dublă,.

Pentru o noapte de cazare la un hotel de 4 stele, turiștii vor scoate din buzunar peste 150 de lei, însă, fie că vorbim de hotelieri sau de administratori de pensiuni, toți promit surprize îndrăgostiților de orice vârstă de Dragobete.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

Lucrari in livada. Patru echipamente extrem de utile pentru orice pomicultor

Pomicultura este un domeniu extrem de profitabil, care nu presupune o investitie initiala foarte mare. Cu toate ca administrarea unei livezi de pomi fructiferi nu este nici consumatoare de timp, nici costisitoare, lucrarile din exploatatie presupun un risc suplimentar, neintalnit in alte sectoare agricole.