Romanian AgriBusiness Forum 2014: cum poate fi redusă evaziunea în industria agro-alimentară

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Publicația The Diplomat-Bucharest organizează cea de-a patra ediție a forumului Romanian AgriBusiness Forum 2014, cu tema contextul regional actual și impactul asupra sectorului agro-alimentar.

Evenimentul, care va avea loc în data de 11 decembrie 2014, la Hotel InterContinental, București, își propune să aducă la aceeași masă lideri și factori de decizie din industria agro-alimentară, asociații și instituții de reglementare, alături de reprezentanți ministeriali.

Temele principale ale discuțiilor Romanian AgriBusiness Forum 2014 le vor constitui soluțiile pentru combaterea evaziunii în sectorul agro-alimentar și contextul regional actual și impactul asupra industriei agro-alimentare din România. Totodată, invitații vor căuta soluții pentru a determina o dinamică mai coerenta a lanțului de valorificare a mărfurilor în acest sector sau pentru reducerea fraudei fiscale în sector.

Lucrările conferinței vor fi deschide de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, iar printre invitați se numără Alex Jurconi, președintele Federației Naționale PRO AGRO, Radu Timiș, vicepreședintele Asociației Române a Cărnii, Ioan Ladoși, președintele Asociației Producătorilor de Carne de Porc, Grigore Horoi, președintele Grupului de Firme Agricola Bacău, Camelia Șucu, proprietara Pieței de Gros, Emilian Dobrescu, președintele Patronatului de Zahăr în România, Dorin Cojocaru, președintele Asociației Patronale Române din Industria Laptelui APRIL și Aurel Popescu, președintele Rompan.

Forumul Romanian AgriBusiness Forum 2014 este organizat de The Diplomat Bucharest, în parteneriat cu McGuireWoods România, Agrana, Smithfield și Cris-Tim.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE