Pentru ce da Ministerul Agriculturii 2,58 milioane de lei

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale va plati 2,58 milioane de lei unei firme de consultanta pentru realizarea unor studii de evaluare ale Programului National de Dezvoltare Rurala, informeaza Agerpres.

Mai exactm MADR a atribuit de curand firmei ACZ Consulting SRL un contract in valoare de 2,58 milioane de lei pentru realizarea unor studii de evaluare ale Programului National de Dezvoltare Rurala pe parcursul a patru ani, in perioada 2017-2020, potrivit unui anunt de atribuire al MADR, postat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), conform sursei citate.

Contractul a fost atribuit prin licitatie deschisa, pe criteriul celui mai bun raport calitate-pret.

Valoarea estimata initial a contractului a fost de 4.226.750,46 lei, fara TVA, iar cea finala a ajuns la 2.168.188 lei, fara TVA. Numarul de oferte primite a fost de sapte si au fost admisibile cinci.

Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice. Contractul nu poate fi subcontractat. Contractul de fata este legat de un proiect/program finantat din fonduri comunitare. Data atribuirii contractului este 5 aprilie 2017.

Potrivit site-ului oficial, ACZ Consulting este o companie de consultanta, infiintata in anul 2008, specializata in cercetare socio-economica si furnizare de consultanta strategica si asistenta tehnica pentru administratia publica si firmele private, cu accent pe sprijinirea planificarii si implementarii Programelor si proiectelor finantate prin Fonduri Structurale ale UE.

Conform informatiilor publice, compania ACZ Consulting a inregistrat in 2015 o cifra de afaceri de 913.000 euro si un profit net de 36.000 euro. De asemenea, firma a raportat ca in 2015 avea 17 angajati.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE