Meniu

Informare meteo: ninsori și polei în sudul, centrul şi estul ţării

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Meteorologii au emis, astăzi, o informare meteo de ninsori şi polei. Vizate sunt regiunile din sudul, centrul şi estul ţării.

Începând din această seară, de la ora 20:00, și până mâine dimineață la ora 10:00 se vor semnala ninsori, vânt moderat, dar și depuneri de polei, avertizează meteorologii.

În intervalul menționat va ninge temporar în zona Carpaţilor Orientali, în sudul Moldovei şi în cea mai mare parte a Dobrogei şi Munteniei (inclusiv municipiul Bucureşti).

Stratul de zăpadă depus va măsura local 5-7 cm, iar vântul va sufla moderat, cu rafale de 30-40 km/h.

Citeste mai mult despre prognoza agrometeorologică pentru lunile decembrie 2014 – februarie 2015 pe stiriagricole.ro:https://www.stiriagricole.ro/prognoza-agrometeorologica-pentru-craciun-si-revelion-prognoza-pentru-perioada-decembrie-februarie-17549.html

 

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

Lucrari in livada. Patru echipamente extrem de utile pentru orice pomicultor

Pomicultura este un domeniu extrem de profitabil, care nu presupune o investitie initiala foarte mare. Cu toate ca administrarea unei livezi de pomi fructiferi nu este nici consumatoare de timp, nici costisitoare, lucrarile din exploatatie presupun un risc suplimentar, neintalnit in alte sectoare agricole.