Ghidul cetăţeanului privind elaborarea şi implementarea unei politici publice locale

Facebook
Twitter

Centrul de Excelenţă Academică în parteneriat cu Institutul Qvorum lansează proiectul „Participarea Activă a Cetăţenilor în Transpunerea Politicilor Publice Locale în regiunea Sud a României (PACT- PPL)”.

Proiectul își propune să genereze un sistem de angrenare și de participare activă a cetățenilor români în transpuneea politicilor publice locale. Atingerea scopului se va realiza prin crearea unui site al culturii administrative locale, realizarea unui ghid al cetăţeanului privind elaborarea şi implementarea unei politici publice locale și crearea unei grile de monitorizare şi evaluare a activităţilor administraţiei publice locale.

De asemenea, cetățenii aparținând grupului țintă vor participa la seminarii de orientare susținute prin metode de învățare experiențială și la grupuri de dialog tripartit menite să genereze un model de colaborare locală ancorat în viața administrativă și socială a comunităților locale în care se desfășoară proiectul.

Proiectul desfășoară în intervalul 1 aprilie 2015 – 31 martie 2016 în localitățile din 7 județe ale Regiunii Sud: Pitești, Călărași, Alexandria, Ploiești, Târgoviște, Slobozia, Giurgiu.

Proiectul este finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Valoarea totală a proiectului este de 71.560,50 de euro.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE