
Obtinerea unor productii ridicate la rapita au ca baza si fertilizarea din toamna
Ca si in cazul altor culturi, cea mai buna baza pentru conceperea planului de fertilizare este analiza continutului solului si necesarul de elemente nutritive ale
Ca si in cazul altor culturi, cea mai buna baza pentru conceperea planului de fertilizare este analiza continutului solului si necesarul de elemente nutritive ale
Conform vicepresedintelui Asociatiei Cultivatorilor de Plante Tehnice si Cereale Maramures, Ion Marza, 4.000 hectare de teren au fost plantate cu rapita anul trecut, fata de
Tot mai multi fermieri romani aleg sa cultive rapita, datorita preturile mai avantajoase de comercializare fata de grau. Cu toate acestea, rapita se poate dovedi greu de castigat, in conditiile in care aceasta cultura este sensibila la inghet.
Prognoza agrometeorologică pentru perioada 30 Decembrie 2014 – 05 Ianuarie 2015 prevede o vreme mai rece decât în mod obişnuit în toate zonele agricole ale ţării
Intrarea in vegetatie este un moment esential pentru sanatatea pomilor fructiferi, de aceea pomicultorii acorda o atentie deosebita lucrarilor de
Primavara este una dintre cele mai asteptate perioade ale anului de catre pasionatii de gradinarit. Cu mai multa lumina si
În contextul actual ,când costul îngrășămintelor are o pondere semnificativă în costul total al înființării unei culturi ,majoritatea fermierilor au
Practicarea unui hobby este benefică din multe puncte de vedere. În primul rând, o activitate de timp liber are menirea
Numeroasele oportunitati de finantare, dar si dezvoltarea mediului de afaceri, ii determina pe tot mai multi romani sa se informeze
In momentul de fata, tot mai multi fermieri sunt interesati de agricultura sustenabila. Masurile de finantare disponibile, numeroasele beneficii pentru
Carnea de porc este valorificata in numeroase moduri de orice gospodar. De la carnatii de casa, slanina sau muschiulet, fiecare
Construirea unei bai intr-o casa de la tara poate fi o provocare, dar cu planificare si pregatire, poti avea o