Atentie fermieri: MADR prelungeste termenul de depunere pentru o submasura importanta

Facebook
Twitter

MADR, prin DGDR- AM PNDR, anunta prelungirea termenului de depunere al proiectelor pentru submasura 16.1a “Sprijin pentru infiintarea si functionarea grupurilor operationale (GO), pentru dezvoltarea de proiecte pilot, noi produse in sectorul pomicol” pana la data de 10 aprilie 2019, ora 16.00.

Tinand cont de natura complexa a proiectelor cu un puternic accent pe inovare, MADR a venit in intampinarea solicitarilor potentialilor beneficiari prin aceasta decizie.

In prezent se deruleaza sesiunea de depunere de proiecte aferenta sub-masurii 16.1a “Sprijin pentru infiintarea si functionarea grupurilor operationale (GO), pentru dezvoltarea de proiecte pilot, noi produse in sectorul pomicol”, care contribuie la promovarea inovarii si cooperarii in sectorul agroalimentar,  prin dezvoltarea de proiecte-pilot si de noi produse, practici si tehnologii.

Sesiunea de depunere a Cererilor de Exprimare a Interesului (CEI) aferenta etapei I s-a bucurat de un interes deosebit in randul potentialilor beneficiari fiind depuse un numar 73 CEI  aferente submasurii 16.1a.

Dupa finalizarea procesului de evaluare si selectie aferent etapei I, au fost invitate in etapa II de depunere in cadrul submasurii 16.1a un numar de 17 de potentiale Grupuri Operationale.

 

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE