APIA, noutati despre cererile de plata

Facebook
Twitter

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca pana la acest moment au fost depuse, in cadrul Campaniei de primire a Cererilor Unice de Plata in anul 2019, un numar de 724.801 cereri, pentru o suprafata de 5.884.307 hectare.

Reamintim ca in conformitate cu prevederile OMADR nr.69/2019, depunerea Cererilor Unice de Plata se va incheia la data de 15 mai 2019, iar cei care nu se prezinta pana la acest termen nu vor beneficia de sprijinul financiar acordat de APIA.

Totodata, pentru a veni in sprijinul fermierilor, Centrele judetene si locale APIA vor avea PROGRAM NORMAL DE LUCRU si in weekend-ul urmator, sambata – 11 mai si duminica – 12 mai,cu recuperarea timpului lucrat, in conditiile legii.

Sprijinul financiar este finantat din Fondul European de Garantare Agricola (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR) si de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Materialele de informare referitoare la Campania de primire a Cererilor Unice de Plata in anul 2019 sunt disponibile pe pagina de inceput a site-ul APIA: www.apia.org.ro, la link-ul:http://www.apia.org.ro/ro/materiale-de-informare/materiale-de-informare-anul-2019 .

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE