fonduri europene 2016

AFIR: sesiunea de primire a proiectelor pentru procesarea si marketingul produselor agricole, prelungita

Facebook
Twitter

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) anunta prelungirea, pana la 29 decembrie 2017, ora 16.00, a sesiunii de primire a solicitarilor de finantare pentru proiectele de investitii in procesarea si marketingul produselor agricole in vederea obtinerii de produse neagricole prin intermediul schemei de ajutor de stat GBER aferenta submasurii 4.2 din cadrul Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020 (PNDR 2020).

Alocarea financiara stabilita in sesiunea din acest an pentru schema GBER aferenta sM 4.2 „Sprijin pentru investitii in prelucrarea, comercializarea si dezvoltarea de produse agricole” este de 70 de milioane de euro. AFIR a primit on-line, pana in prezent, 58 de cereri de finantare in valoare de 42,3 milioane de euro.

Pragul de calitate lunar stabilit pentru perioada de depunere 1 – 29 decembrie 2017 este de 15 puncte.

Toti cei interesati sa depuna proiecte, prin intermediul schemei GBER aferenta sM 4.2, pot consulta pe pagina oficiala de internet a Agentiei (www.afir.info) Ghidul solicitantului, disponibil la sectiunea Investitii PNDR, in pagina submasurii sM 4.2.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE