Afacerile cu tutun, la un click distanță

Facebook
Twitter

JTI, unul dintre cei mai mari producători de țigarete și produse din tutun, gestionează, începând cu această lună, activitatea de vânzări și distribuție din România, folosind platforma Entersoft Business Suite, împreună cu aplicaţiile Entersoft CRM și Entersoft Mobile.

Cele trei soluții au fost implementate în aproximativ un an și jumătate, de o echipa comuna JTI – Entersoft, cu peste 30 de angajați implicați. În prezent, soluțiile Entersoft gestionează activitatea agenților în punctele de lucru, supervizând emiterea și procesarea a mii de documente fiscale în fiecare zi. Cu ajutorul noilor aplicații, JTI are control în timp real asupra procesului de vânzare și distribuție.

De asemenea, managerii pot lua decizii corecte în timp real atât în ceea ce privește gestionarea fluxului de vânzare și logistică, cât și a activității de control al creditului la nivelul tuturor punctelor de lucru din țară.

JTI este membră a Grupului Japan Tobacco (JT), unul dintre cei mai mari producători mondiali de produse din tutun. JTI comercializează mărci renumite pe plan internațional precum Winston, Mevius și Camel. Portofoliul companiei include și mărcile internaționale Benson & Hedges, Silk Cut, Sobranie of London, Glamour și LD. Având sediul central la Geneva, Elveția, JTI are operațiuni în 120 de țări și circa 27.000 angajați.

 

 

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE