Oferte de Halloween la Bran

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Îmbrățișând obiceiul american și adaptându-l la tradițiile locale, în care vinul roșu stropește din abundență pastrama, hotelierii din jurul Castelului Bran și nu numai pun la bătaie oferte care mai de care mai atrăgătoare, pentru a convinge mușteriii să petreacă noaptea de Halloween sub acoperișul lor în compania înfricoșătorului conte Dracula și a ielelor.

Cum noaptea de Halloween va fi într-o joi, administratorii de pensiuni din zona Bran au cuplat-o cu primul weekend din noiembrie. La Castelul Bran, ceremoniile de groază vor avea loc pe 2 noiembrie și vor debuta la ora 19.00, iar de la 21.30 va începe o „Halloween After Party”.

De exemplu, la Hotel Belvedere din Bran, situat lângă celebrul castel, sejurul de Halloween poate dura între o noapte și trei nopți. Tariful pentru o noapte de cazare în cameră dublă, cu demipensiune și „cină specială în sânge” este de 44 de euro. Două nopți de cazare costă 75 de euro iar trei-99 de euro.

La Vila Transylvanian Inn, oferta de Halloween include cazarea în perioada 31 octombrie-2 noiembrie, cu mic dejun și cina festivă, precum și taxa de stațiune. Tarifele diferă în funcție de tipul camerei. Pentru o cameră dublă, un turist va plăti de la 229 de lei, ia pentru un apartament de la 359 de lei.

Alți administratori au pregătit pachete diferențiate în funcție de numărul de zile petrecute de clienți sub acoperișul lor. De exemplu, la Vila Alisa, sunt disponibile două tipuri de pachete. Primul constă în două nopți de cazare cu demipensiune în perioada 1-3 noiembrie 2013, tarifele pornind de la 78 de lei. Cel de al doilea constă în patru nopți de cazare plus o noapte de cazare gratuită, cu demipensiune și foc de tabără în noaptea de 2 noiembrie. Oferta însă este valabilă pentru grupuri de minimum 30 de persoane.

Contra sumei de 85 de euro, administratorii de la Club Vila Bran-Vila 3 oferă 2 nopţi cazare în cameră dublă, masă festivă pe data de 2 noiembrie la etajul 1 al restaurantului de la Stână, acces gratuit la baza de agrement, concursuri şi jocuri organizate de echipa de animaţie, foc de tabără, petreceri cu DJ, foc de artificii, concert Mandinga în data de 2 noiembrie.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE