Oferte de Halloween în afara Branului: hotelierii au pus ochii pe părinți

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Administratorii de pensiuni încep să își adapteze ofertele astfel încât să fie interesante și pentru familiile cu copii, nu doar pentru tinerii care vor să petreacă în noaptea de Halloween.

În tradiția americană, copiii merg din ușă în ușă în seara de Halloween și le cer vecinilor să le dea bomboane, în caz contrar vor avea surprize neplăcute. Sloganul e simplu: „Treat or trick”. La noi, nu se merge cu „colindul” de Halloween, însă părinții le pot oferi micuților distracții, mai ales că la începutul lunii noiembrie piticii vor fi în vacanță.

Administratorii de pensiuni s-au gândit la aceste aspecte și și-au calibrat oferta pentru a răspunde și nevoilor părinților, nu doar a petrecăreților. De exemplu, la Vila Evergeen Predeal, în perioadele 1-3 noiembrie și 5-7 noiembrie, atât părinții, cât și copiii pot avea parte de distracție. Se vor organiza concursuri cu premii și jocuri distractive, cum sunt realizare stafii din silicon sau de felicitări de Halloween, va fi premiat cel mai frumos bostan sculptat și va avea loc dansul stafiilor. Seara, la focul de tabără, vor fi alungate spiritele rele!

Cât costă toată distracția? Cazarea la munte, într-o cameră dublă, timp de două nopți cu demipensiune, incluzând masa festivă dedicată sărbătorii de Halloween, costă 295 de lei. Sejurul însă va fi prelungit, în condițiile în care administratorii oferă o noapte în plus de cazare gratis. Astfel, tariful acoperă de fapt cazarea timp de 3 nopți și patru zile.

Suplimentar, pentru masa copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani se va plăti 95 de lei, iar pentru cei cu vârtsa până în 18 ani 130 de lei. De reținut: doritorii trebuie să pună în valize și costumația pentru balul mascat din noaptea de Halloween.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE