MADR continua consultarile cu operatorii din agricultura. Care este scopul?

Facebook
Twitter

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian CHESNOIU, a demarat constituirea unui amplu Comitet consultativ cu reprezentantii tuturor sectoarelor din agricultura si industrie alimentara pentru elaborarea de politici publice pe baza dialogului cu toti cei interesati.

“In calitate de ministru al agriculturii si dezvoltarii rurale, imi doresc instituirea unui mecanism de dialog constructiv cu reprezentantii mediului asociativ din principalele sectoare ale agriculturii, industriei alimentare si dezvoltarii rurale.

Citeste si: APIA, noutati pentru beneficiarii de subventii. Ce trebuie sa faca fermierii?

Principalul scop al acestui mecanism este reprezentat de doragroaklinta mea de a elabora politici publice coerente in sectorul agroalimentar la care sa contribuie activ, pe baza expertizei lor, reprezentantii beneficiarilor acestora, anterior adoptarii lor”, a declarat ministrul Adrian CHESNOIU.

Prin intermediul Comitetului Consultativ pentru Politici Agroalimentare, organizatiile reprezentative din agricultura vor avea o relatie directa cu ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, in vederea asigurarii predictibilitatii noilor politici sectoriale in domeniile reglementate.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE