Forumul Agricol, cel mai important eveniment dedicat agriculturii, isi deschide portile in curand

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

FORUMUL AGRICOL, UNUL DINTRE CELE MAI IMPORTANTE EVENIMENTE ORGANIZATE IN CADRUL TARGULUI AGRALIM SE VA DESFASURA JOI, 20 SEPTEMBRIE, INCEPAND CU ORA 14.00 si va aduce fermierilor, in primul rand, acces la informatie de incredere.

Printre marii fermieri invitati care si-au anuntat deja prezenta la eveniment, se numara: ING. VASILE LUNGU, Director General Domeniile Lungu, Iasi; ING. VIOREL STAN, Director General Prest Serv Sculeni, Iasi; ING. NICUSOR SERBAN, Director General al Grup Serban SA, Bacau; ING. IULIAN IANCU, Presedinte Consiliul de Administratie S.A. Libertatea, comuna Fulga, judetul Prahova, vicepresedinte al Asociatiei Producatorilor de Cereale si Plante Tehnice Prahova; DR. ING. DIMITRIE MUSCA, Director General al Combinatul Agroindustrial Curtici – Arad; ING. GHEORGHE ALBU – Director General al SC Nostalgic SRL comuna Viisoara, jud. Constanta, fost ministru secretar de stat in cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Invitati speciali din partea MINISTERULUI AGRICULTURII SI DEZVOLTARII RURALE, APIA, AFIR, LAPAR SI DIRECTIILOR AGRICOLE JUDETENE vor oferi solutii si raspunsuri la intrebarile semnalate de marii fermieri.

In cadrul Forumului Agricol vor fi dezbatute probleme de interes pentru fermieri, in toate sectoarele: cultura mare, horticultura si zootehnie.

PARTICIPAREA LA FORUMUL AGRICOL ESTE GRATUITA, IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE, PE BAZA INREGISTRARII ONLINE. Pentru a va inregistra, puteti accesa acest link.

NOUTATI AGRALIM 2018

28 DE UTILAJE EXPUSE DE IPSO AGRICULTURA LA TARGUL AGRALIM IPSO Agricultura, lider in piata de masini si utilaje agricole din Romania participa intre 20-23 septembrie, la Targul AGRALIM 2018.

 

PROGRAM DE VIZITARE:

JOI, 12.00 – 18.00

VINERI – SAMBATA, 9.00 – 18.00

DUMINICA, 9.00 – 14.00

ACCESUL VIZITATORILOR ESTE GRATUIT, PRIN COMPLETAREA INVITATIEI DE VIZITARE ONLINE

Inregistrarea online se poate realiza pana duminica 16 septembrie, ora 24.00.

Dupa aceasta data, accesul la eveniment se poate realiza doar pe baza de biletului de intrare achizitionat de la casa de bilete din cadrul expozitiei, 8 lei / zi / persoana sau pe baza invitatiei de vizitare primite de la organizator sau parteneri.

10.000 EURO – VALOAREA PREMIILOR OFERITE VIZITATORILOR LA EDITIA ANIVERSARA AGRALIM.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE