Fonduri europene 2021: sprijin pentru investitii non-agricole din zonele rurale

Facebook
Twitter

Ministerul Agriculturii lanseaza sesiunea de depunere a cererilor pentru Submasura “Sprijin pentru infiintarea de activitati neagricole in zonele rurale”, cu o alocare totala de 50 de milioane de euro.

De asemenea, in perioada 2 noiembrie 2021 – 1 februarie 2022 va fi deschisa submasura 6.4 „Investitii in crearea si dezvoltarea de activitati neagricole” din PNDR, care are alocata o suma de 100 de milioane de euro.

Sumele vor fi destinate sprijinirii infiintarii si dezvoltarii de microintreprinderi si intreprinderi mici in sectorul non-agricol din zonele rurale, respectiv sprijinirii microintreprinderilor si intreprinderilor mici din mediul rural, care isi creeaza sau dezvolta activitati non-agricole in zonele rurale.

Citeste si: APIA, noutati despre platile pentru apicultori. Cate cereri au fost depuse?

Fonduri europene 2021 – cum se poate depune cererea de finantare?

Depunerea cererilor de finantare se va face on-line pe www.afir.info, iar solicitantul trebuie sa indeplineasca cerintele de conformitate si eligibilitate mentionate in Ghidurile Solicitantului aferente acestor submasuri.

Toti cei interesati sa acceseze fonduri europene prin submasurile mentionate pot consulta paginile de internet ale Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si ale Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale, respectiv www.madr.ro si www.afir.info.ro, unde sunt postate detalii cu privire la depunerea proiectelor, a conditiilor de participare generala, precum si pragurile de calitate lunare.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE