Eveniment pentru sustinerea agriculturii. Gala Fermierilor Romani reuneste cele mai mari nume din agricultura romaneasca

Facebook
Twitter

PRIAevents si Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) organizeaza joi Gala Fermierilor Romani, eveniment ce va avea loc online si on-site la Bucuresti, noteaza Agerpres.

Pentru editia din acest an, PRIAevents si AFIR au realizat un top in urma caruia vor fi stabiliti castigatorii premiilor.

Potrivit organizatorilor, in cadrul evenimentului vor fi abordate cele mai importate subiecte ale domeniului si se vor oferi raspunsuri la intrebari precum: Ce masuri concrete ia statul pentru companiile din agricultura – ferme, procesatori si producatori? Cum arata stadiul platii subventiilor in acest moment? Green Deal si agricultura, Agricultura bio. Se poate dezvolta si mai mult? Ce provocari si ce oportunitati sunt pentru agricultura in aceasta perioada? Importanta produselor romanesti in strategia retailerilor etc.

„Dezbatem alaturi de fermieri, autoritati si companii conexe si gasim cele mai bune solutii pentru aceste momente de incercare, dar descoperim si oportunitatile pe care le pot avea si punem fermierii in legatura cu finantatorii si supermarketurile si gasim solutiile de colaborare”, sustin organizatorii.

Vor participa la eveniment Barna Tanczos – ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Mihai Liviu Moraru – director general AFIR, Valeriu Tabara – presedinte ASAS, Adrian Pintea – director general al APIA, dar si leaderii unor asociatii agricole reprezentative.

Premiile care vor fi acordate recunosc si recompenseaza excelenta, incurajeaza inovarea si creeaza un mediu de lucru care inspira creativitatea, calitatea, seriozitatea si schimbul de bune practici. De asemenea, va fi apreciata crearea locurilor de munca, implicarea in comunitate, tinerii fermieri, femeile din agricultura.

PRIA Agriculture & Gala Fermierilor din Moldova fac parte din seria conferintelor PRIAevents care aduc in atentie cele mai importante si mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE