Astazi incepe Caravana PNDR 2020!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Astazi se da startul Caravanei PNDR 2020, iar primul judet in care se vor organiza conferinte de promovare a masurilor de investitii finantate cu fonduri europene nerambursabile este Aradul.

Pe lista localitatilor in care vor avea loc intalniri se numara si Sagu, Covasint, Seleus si Socodor.

In vederea promovarii Retelei Nationale de Dezvoltare Rurala si inregistrarii de noi membri, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, va insoti Caravana PNDR 2020 in judetul Arad in zilele de 2 si 3 iulie 2015.

In cadrul conferintelor ce vor fi sustinute in cele doua zile, vor fi prezentate masurile de finantare disponibile prin PNDR 2020 si se vor vizita exemple de buna practica pentru investitii. Totodata, se creeaza oportunitatea unui dialog direct cu beneficiarii fondurilor europene si cu oficialitatile, pentru a intelege corect si concret mecanismul de accesare al fondurilor europene.

Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020 are alocata o finantare europeana in valoare de 8,12 milioane de euro, la care se adauga si o cofinantare din bugetul de stat de 1,34 miliarde de euro, fondul total de investitii ajungand astfel la circa 9,5 miliarde de euro.

Consulta agenda Caravanei PNDR 2020.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE