
MADR aloca mai multi bani pentru subventia la motorina
Suma alocata pentru plata subventiei la motorina creste de la valoarea de 270.697,250 mii lei, la valoarea de 377.472,250 mii lei.
Suma alocata pentru plata subventiei la motorina creste de la valoarea de 270.697,250 mii lei, la valoarea de 377.472,250 mii lei.
Ministerul Agriculturii se așteaptă să primească fonduri suplimentare la rectificarea bugetară, pentru a aloca sumele necesare în vederea plății subvenției la motorina utilizată în agricultură.
Producătorii agricoli mai pot depune cererea de acord prealabil pentru anul 2014, pentru acordarea unui ajutor de stat pentru motorina utilizată în agricultură, în perioada 5 mai 2014 – 10 iunie 2014 inclusiv, informează Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA).
În ședința de Guvern de azi a fost adoptată o hotârâre, privind depunerea cererilor de subvenție pentru motorina utilizată în agricultură.
Începând de marți, 1 aprilie 2014, se va aplica acciza de 7 eurocenți la carburanți. Premierul Victor Ponta a declarat că banii din acciza pe carburant vor fi direcţionaţi către buget şi de acolo spre infrastructură şi alte proiecte bugetare.
Premierul Victor Ponta a anunțat astăzi că în viitoarea ședință de Guvern ar putea fi aprobată o ordonanță de urgență, care să legifereze rambursarea unei sume de 4 eurocenți din acciza la carburanți.
Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) va compensa creşterea accizei pentru motorina utilizată în agricultură, fermierii urmând să primească prin rambursare în jur de 1,8 lei pe litru, începând cu trimestru al doilea din 2014.
Producerea şi comercializarea băuturilor tradiţionale româneşti nu vor fi exceptate de la plata accizelor, au decis azi senatorii, informează Agerpres.
Pentru a te asigura ca toate animalele din gospodaria ta raman sanatoase, astfel incat sa ofere o productivitate multumitoare, este
In Romania, cresterea animalelor este o ramura a agriculturii foarte importanta pentru economie. Infiintarea unei ferme de animale este o
Buruienile sunt plante erbacee perene, anuale si bienale sau parazitare, care se inmultesc prin seminte si pe cale vegetativa. Din
De la inceputul pandemiei pana acum, in Romania a crescut cererea pentru imobiliare in mediul rural, mai ales in randul
Atunci cand ai propria gospodarie, este foarte simplu sa te bucuri de fructe si legume bio, din propria productie, si
Orange Valley, producator local de produse pe baza de catina, face bilantul pentru 2020 si anunta care sunt planurile companiei
Asigurarea necesarului de elemente nutritive, in special cu ajutorul ingrasamintelor complexe (NPK), nu se limiteaza la un singur an de
Buruienile pot dauna grav culturilor de cereale, din pricina apetitului lor mare pentru lumina, apa si elemente nutritive. Pentru a