septembrie 30, 2022

Deconturile justificative pentru motorina utilizată în agricultură în ultimul trimestru din 2014 se depun până la 27 februarie

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Perioada de depunere la centrele APIA a deconturilor justificative pentru motorina utilizată în agricultură în ultimul trimestru al anului trecut, se încheie pe 27 februarie 2015.

„Procedurile sunt similare celor aprobate pentru primele trimestre ale anului 2014, însă acum este vorba despre depunerea deconturilor justificative, nu a unor angajamente”, a declarat Mihai Puțintei, șeful APIA, la emisiunea „Viața Satului”, difuzată de TVR.

Pot depune deconturile operatorii din sectoarele vegetal, zootehnic și îmbunătățiri funciare.

Cantitatea totală de motorină pentru care se acordă ajutor de stat sub formă de rambursare este de 90.500 mii litri. Suma totală alocată schemei de ajutor de stat se ridică la 162.673,75 mii lei şi se asigură de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) elaborează procedurile specifice de implementare şi control precum şi formularistica necesară aplicării schemei temporare de ajutor de stat.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE