Ateliere de Dragobete şi Mărţişor pentru copii, la Muzeul Satului

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Muzeul Naţional al Satului “Dimitrie Gusti” organizează în perioada 1.02.2014 – 9.03.2014 Ateliere de Dragobete şi Mărţişor pentru copii, în cadrul proiectului educativ Micii meşteri mari, dedicat copiilor şi elevilor, pentru petrecerea timpului liber în mod creativ, în ambianţa muzeului.

Programul îşi propune cunoaşterea tradiţiilor româneşti, prin organizarea de acţiuni interactive coordonate de artişti plastici, sub titlul Ateliere de Dragobete şi Mărţişor.

În cadrul atelierelor de Dragobete şi Mărţişor pentru copii, care se vor desfăşura în clădirea Arhondaric din Şos. Kiseleff nr. 28, începând cu orele 10.30, copiii vor confecţiona felicitări, mărţişoare, decoraţiuni şi obiecte specifice Sărbătorilor de Dragobete şi Mărţişor, cu scopul de a fi implicaţi în activităţi care le stimulează creativitatea şi imaginaţia.

Sunt invitaţi să participe la Ateliere de Dragobete şi Mărţişor copii cu vârsta între 5 şi 13 ani. Înscrierile se fac începând cu data de 15.01.2014,  la telefon 021 317 91 10, interior 191, de luni până joi, între orele 10.00 – 15.00 şi prin email: programeculturale_mnsdg@yahoo.com . Coordonatorii proiectului sunt Oana Răitaru, Irina Răitaru, Livia Răitaru.

Taxa de participare  la Ateliere de Dragobete şi Mărţişor la fiecare atelier este de 10 lei/copil. Numărul maxim de copii înscrişi este de 20 pentru fiecare atelier.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE