AFIR: cum se pot retrage cererile de finantare PNDR 2020

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale ofera o serie de precizari cu privire la modul in care solicitantii isi pot retrage cererile de finantare PNDR 2020.

Retragerea Cererilor de finantare depuse on-line pe portalul oficial al Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale (www.afir.info) pentru solicitarea de fonduri nerambursabile acordate prin intermediul submasurilor de finantare din cadrul PNDR 2014 –2020 (PNDR 2020) se poate face la cerere de catre solicitant, inclusiv in perioada cuprinsa in intervalul 01 – 05 iunie 2017.

Cererea de retragere se poate inainta doar inainte de comunicarea de catre AFIR cu privire la eventuale erori (pe care le poate contine Cererea de finantare) sau inainte de transmiterea unei Notificari cu privire la un control la fata locului.

Toti cei care doresc sa retraga Cererea de finantare vor completa un formular tip – Formular de retragere a Cererii de finantare – pe care il vor depune la sediul Oficiului Judetean sau Centrului Regional, dupa caz, de care apartine conform ariei de implementare a investitiei.

Formularul poate fi descarcat de pe site-ul AFIR, sectiunea Informatii utile/ Tipizate si va cuprinde datele solicitantului, motivele care stau la baza acestei cereri si va fi semnat de catre acesta urmand a fi ulterior inregistrat la Oficiul Judetean pentru Finantarea Investitiilor Rurale (OJFIR)/ Centrul Regional pentru Finantarea Investitiilor Rurale.

Fermierii romani au posibilitatea sa acceseze fonduri europene nerambursabile prin intermediul Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) 2014-2020, care dispune de a alocare totala de 9,5 miliarde de euro.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE