STARTUP investesc intr-o afacere serioasa ca actionar pe termen lung

Facebook
Twitter

Domn serios caut persoana familie pt.dezvoltarea unei afaceri cu sanse reale de reusita fara riscuri majore,cu inplementare imediata.
Ofer/cer seriozitate maxima,cei care cred si doresc sa obtina ceva fara munca corecta/cinstita rog sa se abtinba pt.ca nu au nici o sansa de reusita,pun accent pe seriozitate,competenta,bun simt,doresc colaborator(i)bine pregatiti profesional sau pt.cei care nu au experienta sa doreasca sa-si desavarsasca pregatirea profesionala,in ambele cazuri trebue sa fie persoane care stiu ce vor de la viata si sunt hotarati atunci cand pornesc pe un drum dupa ce au analizat la sange avantajele/dezavantajele a ceea ce au hotarat sa faca.!
Privind obiectul activitatii sunt o persoana deschisa cu un orizont larg de a vedea lucrurile,dar trebue sa luam o decizie corecta cu sanse maxime de reusita,dupa parerea mea bazata pe experienta,calitatile,talentul dvs.
Vin cu aceasta propunere deoarece consider ca in momentul de fata ne aflam intr un context favorabil cand ceea ce se produce aici are o piata de desfacere vasta,incet incet conditiile vor ajunge sa fie comparabile cu cele din lumea civilizata occidentala.
In aceste conditii reusind o afacere serioasa cu potential putem rezolva locurile noastre de munca si in plus oferii copiilor nostri posibilitatea de a lucra pt.ei daca si doresc acest lucru de a nu depinde de un angajator.!
In speranta ca oferta mea va fi corect inteleasa va multumesc anticipat si va astept in dorinta incheerii unei colaborari fructu

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE