REPARATII SI VANZARI POMPE HIDRAULICE SI HIDROMOTOARE

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Hidrostatica Technical Consulting a fost înființată din dorința de a oferi clienților noștri soluții complete de reparații și de comercializare echipamente hidraulice.
Societatea noastră asigură colaboratorilor săi:
• termene de reparație foarte scurte;
• prețuri convenabile prin importul direct al pieselor de schimb necesare;
• timp de aprovizionare scurt și calitate ridicată a pieselor (colaboram numai cu producatori de piese acreditați);
• testarea produsului reparat și eliberarea unui certificat de garanție pe o perioada de 12 luni;
• rata intervențiilor în perioada de garanție pentru echipamentele reparate este de sub 2% din totalul echipamentelor reparate.
Structura organizațională creată, relațiile privilegiate cu furnizorii de unități hidraulice și atitudinea orientata către satisfacerea rapidă a nevoilor clienților sunt argumentele noastre care contribuie la atingerea scopului propus.
Toate acestea ne recomanda ca un partener de încredere, iar calitatea serviciilor prestate este cea mai bună carte de vizită pentru firma noastră, de aceea continuăm să ne dezvoltam și depunem toate eforturile necesare pentru perfecționarea prestării în materie de servicii profesionale pe piața de profil.

Ce oferim
Suntem o echipă cu experință bogată în identificarea și găsirea de soluții necesare pentru a rezolva până la cele mai complexe probleme datorate defecțiunilor componentelor oleodinamice, prezente în toate domeniile de activitate unde oleodinamica este prezentă.
O

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE