Vacanta La Mare inchiriaza autocare

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Firma noastra va ofera spre inchiriere o gama larga de autocare miniautocare microbuze incepand de la 18 locuri pana la 66 locuri pentru deplasari in tara si strainatate excursii scolare transport angajati transferuri tur de oras etc . Totodata vom fi la fel de prompti daca aveti nevoie de inchirierea unui autoturism. Punem la dispozitia grupurilor organizate oricare din autovehiculele noastre pentru transport intern sau orice destinatie din Europa.
Niciolae Robert 0753074159 : 0753074155 contact@vacanta-la-mare.ro

INCHIRIERE AUTOCAR

Turism NATIONAL tariful include inchirierea autocarului combustibil diurne soferi asigurare persoane si bagaje taxe de drum . Beneficiarul va asigura masa si cazarea soferului taxele de parcare si poduri .. Pentru orice depasire orara in stationare se taxeaza 60 lei ora iar depasirea numarului de kilometri se tarifeaza conform tarifelor pe kilometru mentionate mai sus. Pentru national la tarifele mentionate se adauga TVA.

Turism INTERNATIONAL chirie combustibil taxe de frontiera autostrazi asigurare persoane si bagaje carte verde. Cazarea si masa soferilor taxele pentru parcari taxele de intrare in orase si treceri ferry boat poduri se asigura de catre beneficiar. Tarifele pot varia in cazul unor contracte pe termen lung sau in functie de numarul de kilometri parcursi numarul de zile la dispozitie taxe aferente traseului dumneavoastra numarul de soferi perioada calendaristica aleasa pentru derularea actiunii preturile combustibi

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE