Vanzare muraturi BIO

Facebook
Twitter

Producator particular de muraturi

Cu o experienta in producerea muraturilor de doua generatii,impletim gustul lor traditional cu metoda ecologica,la care se foloseste ca agenti de intarire si conservare numai produse naturale(frunze de visin,frunze si radacina de hrean,frunze de stejar,frunze si radacina de telina,marar si boabe de mustar).
Muraturile nu sunt produse prin tehnica ridicarii la temperaturi inalte ci sunt conservate conform cu tehnologia clasica la rece respectand astfel un specific traditional si un gust conform cu asteptarile clientilor.
Totota, datorita folosirii metodei rece de conservare muraturile raman bogate in vitamine si minerale, toate aceste avantaje ducand la o crestere continua a comenzilor din piata.

Comercializez in conditii de en-gros si en-detail urmatoarea gama de muraturi :

– castraveti murati ;
– gogonele murate;
– varza Romaneasca murata,cu frunza subtire pentru sarmale;
– pepenasi verzi si galbeni murati;
– gogosar taiat in otet ( dulce );
– gogosar umplut in otet ( dulce, cu varza,telina,morcov);
– conopida alba si roz in otet ;
– ardei iute in otet ;
– ardei neiuti (bulgaresti) in otet ;
– mere murate ;
– dovleci de placinta
* Majoritatea produselor sunt disponibile pe durata intregului an.
Preturile sunt negociabile in functie de cantitatea comandata.
Se asigura si transportul.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE