Uleiul de nuca extravirgin presat la rece – terapie alternativa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Uleiul de nuca extravirgin presat la rece ofera multitudine de beneficii sanatatii. Mai jos enumeram cateva dintre acestea:
Circulatia sangelui
– Uleiul de nuca este bogat in grasimi mononesaturate cum ar fi acizii grasi omega 9, ce sustine elasticitatea arterelor si implicit ajuta la imbunatatirea fluxului de sange din organism, reducand sansele de rigidizare a arterelor.
Reduce riscul aparitiei bolilor cardiace
– Uleiul de nuca extravirgin presat la rece este benefic pentru sanatatea inimii in special datorita nivelului extrem de ridicat de acid alfa-linoleic care este un tip de acid gras omega-3.
-Acidul alfa-linoleic este transformat in acid eicosapentaenoic si acid docosahexaenoic. In urma unui studiu s-a demonstrat ca la persoanele care au consumat zilnic ulei de nuca, a avut loc o imbunatatire semnificativa a sanatatii vaselor de sange, fapt ce stimuleaza o functionare adecvata a inimii si reduce riscul de boli cardiace.
Uleiul de nuca extravirgin presat la rece este o sursa buna de vitamina B (contine vitaminele B1, B2, B3) dar si vitamina E si niacina. Toate aceste vitamine contribuie la infrumusetarea si mentinerea sanatatii pielii.
– Uleiul de nuca extravirgin presat la rece este bogat in antioxidanti care ajuta la reducerea efectelor radicalilor liberi si previne deteriorarea celulelor, prevenind procesul imbatranirii. La o comanda de minim 50 lei transportul comenzii in Timisoara la domiciliul clientului este gratuit.
PRET: 425 lei/5litri

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE