Suc aronia natural presat la rece

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Vand suc aronia natural presat la rece

Efecte antidiabetice suc aronia natural presat la rece:
Antocianinii din aronia melanocarpa sunt utili in prevenirea si combaterea diabetului zaharat de tip 2 si a complicatiilor asociate diabetului. Administrarea sucului din fructe de aronia a evidentiat atenuarea hiperglicemiei si hipertrigliceridemiei . Ingerarea zilnica a 200ml de suc de aronia pe o perioada de 3 luni a fost eficace in scaderea nivelulului glucozei pe stomacul gol la persoane cu diabet non-dependent de insulina. Mai mult,sucul de aronia a aratat un efect benfic asupra nivelurilor glicohemoglobienei HbA1c, colesterolului total si lipidelor.
Tratamentul cu fructe si produse derivate din Aronia Melanocarpa este recomandat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa. Sucul de aronia * 100% natural (3L), presat la rece, are un conținut ridicat de antioxidanți, în special antocianină, este un remediu natural eficient în prevenirea și tratarea a numeroase afecțiuni .
Suc aronia natural presat la rece este un excelent tonic general, ajuta la detoxifierea organismului, previne bolile cardiovasculare, susține elasticitatea vaselor de sânge si îmbunătățește acuitatea vizuala.
Suc aronia natural presat la rece are efect antihistaminic si este un bun antiinflamator.
Suc aronia natural presat la rece este anticancerigen, reglează și reduce nivelul glicemiei din sânge, ajuta la controlul greutății
teste clinice au demonstrat ca un consum de 60 ml suc de aronia de 3 ori pe zi are efecte benefice în hipertensiunea arteriala

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE