Salcie energetica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Producem si vindem salcie energetica cu dimensiuni de la 20 cm pana la 50 cm (inaltime). Cantitatea de salcie energetica detinuta este de 10.000 buc, de calitatea 1, cu o rata de prindere de 99/100.

Salcia energetica si ceea ornamentala se prinde foarte rapid iar inmultirea se poate face foarte rapid prin butasire (se ia o creanga de circa 20-40 cm si se taie la ambele capete dupa care de baga in apa circa 2-5 zile, dupa care se scoate din apa si se planteaza in pamant).

Salcia energetica se foloseste in producerea de energie,caldura,pentru foc si totodata si pentru producerea si vinderea de butasi altor doritori.
Transport:trimit si in tara prin curierat rapid cu plata ramburs.
Butasi salcie energetica de calitate,productivi si aspectuosi. Se prind rapid si au o crestere foarte mare,in circa 6-7 ani de la plantare se pot taia iar producerea de butasi din ei se poate face la curca 2 ani.
Afacerea cu salcie energetica este una banoasa, profitabila si care nu necesita o investitie extrem de mare. Preluam si omoram atat cantitati mari cat si cantitati mai mici de salcie energetica.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE