Oferte de munca in Olanda: Sere de castraveti

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Oferte de munca in Olanda: Castraveti. Firma SC Goodmorning Recruitment SRL, cu peste 10 ani experienta in domeniul plasarii fortei de muncă în Olanda, selecteaza candidati romani cu experienta pentru cules si impachetat in sera de castraveti.
Se pot inscrie femei si barbati cu varsta intre 18 şi 35 de ani.Persoane motivate sa lucreze în strainatate.Cunostinte de baza de limba engleza (constituie un avantaj).Experienta in domeniu este obligatorie.Permisul de conducere constituie un avantaj.
Firma va ofera cazare in apartamente sau case.
Transportul de unde locuiti in Olanda la locul de munca.
Asigurare medicală- este obligatorie pentru orice persoana care lucreaza pe teritoriul Olandei
Callcenter în limba română- Pentru orice problema angajatii au acces intr-un anumit interval orar la un numar de telefon unde pot discuta cu un reprezentant al firmei in limba romana.
Firma nu percepe nici un fel de comision sau alte taxe ascunse pentru serviciile oferite sau pentru prelucrarea documentelor!
Salariile se platesc saptamanal in functie de orele lucrate. Contractul se semneaza pe un an de zile cu posibilitate de prelungire.
Actele necesare realizarii dosarului sunt:
– Pasaport sau Cartea de identitate;
– Cazierul Judiciar;
– Permisul auto ( daca detineti);
– Un cont bancar in euro cu card.
– Un Cazier fiscal de la Finante ( sau Registrul Agricol daca stati la casa) sau o adeverinta de la Biroul de Evidenta a Populatiei din care sa reiasa adresa dumneavoastra.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE