De vanzare vin natural 100% din gospodaria proprie

Facebook
Twitter

De vanzare vin natural 100% din gospodaria proprie, la PET-uri de 2 litri imbuteliat la momentul vanzarii. Cantitate totala, aproximativ 100 litri. Anul de productie 2015. Vinul este obtinut prin metode traditionale in gospodaria proprie dintr-un amestec de soiuri, dar in special din nohan si iohmandel. Nu au fost folosite nici un fel de substante chimice, atat in cultivarea viei cat si in obtinerea vinului. Vinul a fost depozitat in butoaie de lemn si in damigene de sticla.
Acest vin poate fi apreciat de catre persoanele carora le plac lucrurile autentice, naturale, traditionale. Poate fi servit la ocazii multiple. O masa servita in sanul familiei poate fi acompaniata de un pahar de vin pentru a intretine si imbunatati un stil de viata sanatos si traditional. In tratamentele naturale poate fi folosit numai un vin de asemenea natural. Diferitele evenimente petrecute in familie, mai triste sau mai vesele, pot fi insotite un vin autohton si traditional care arata sentimentele omenesti si incheaga legaturile familiale.
Persoana responsabila cu vanzarea, Gina-Loredana Meluta, 0720244005, str. Al.I. Cuza, nr. 11B, sat Letea-Veche, com. Letea-Veche, jud. Bacau, pe centura de est a municipiului Bacau, in apropierea targului de masini, la intrarea dinspre nord in Letea-Veche.
Pret: 10 lei pt. un PET de 2 litri

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE