Cazare pensiune Bran Moeciu Ferma agrotruistica Brasov Rasnov predeal

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ce este o Ferma Agroturistica ?
Simti ca traiesti la tara cateva zile sau chiar o săptămână!
Floare de Maces – ferma agroturistica este situata în pitorescul tinut al Brasovului la poalele Bucegilor, între drumurile care vin de la Predeal, Rasnov, Bran Moeciu si chiar de pe carari de munte dinspre Busteni.
Ferma este în proprietate privată și a existat de generatii, fiind modernizata in 2013, prin construirea cladirii rustice din lemn – Bustean de Brad.
Scopul fermei este ca, copii și adulții să se apropie de animale domestice și sa poti petrece o zi sau mai multe, într-o zonă liniștită și frumoasă.

Aici sunt cai, manji, vaci, vitei, porci, caprite, iepuri, pui, gâște, rațe, câini și pisici.

Ferma servește ca loc de cazare, de vizita și există, de asemenea, posibilitatea de a obține de la fermă lapte, branza de mai multe feluri, fructe. Toate animalele sunt îmblânzit, astfel încât copii pot obține într-adevăr o legătură strânsă.
Pe parcursul zilei vor fi diverse activități pentru copii pentru a participa la activitatile fermei. Activitățile se schimbă în funcție de anotimp și de vremea de afara.

În cazul în care aveți orice cereri speciale cu privire la proiectele pe care le au copii în școală, grădiniță sau familie, am dori a ajuta la acest lucru. Va rugam sa ne contactati pentru informatii suplimentare.

Familiile și persoanele fizice pot vizita, de asemenea, ferma. Oricine poate sa viziteze ferma în cadrul orelor de program.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE