AGRA EXPO TRANSILVANIA – Targ Specializat in Agricultura, Zootehnie, Industrie Alimentara si Ambalaje

Facebook
Twitter

AGRA EXPO TRANSILVANIA – 9 – 10 mai, Cluj-Napoca-vine prin expozantii prezenti si produsele si serviciile ofertate, precum si prin agenda de evenimente conexe, sa ofere informatiile necesare dezvoltarii si modernizarii activitatilor de natura agricola a tuturor celor interesati – fermieri, specialisti, agricultori individuali, public larg.
Targul vine in intampinarea nevoilor fermierilor si producatorilor agricoli, a procesatorilor produselor agroalimentare, a tuturor celor care au ocupatie profesionala in sectorul agricol si al industriei alimentare.

O agricultura performanta, precum se doreste cea din Romania, are nevoie de investitii majore, cercetare-dezvoltare si inovare, tehnologii moderne, masini, utilaje si echipamente de ultima generatie, seminte, pesticide si input-uri, material saditor si altele, de tot mai inalta calitate si mai performante.

O atentie deosebita acordam expozitiei animalelor de rasa, in principal, cu scopul prezentarii si promovarii raselor romanesti autentice si fermelor si agricultorilor care cresc aceste rase.

Informatii si inscrieri:

organizator: Daniela Popescu
e-mail: agra@expo-transilvania.ro

Tel: 0729.022.280

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE