000000010pm PM10

Noi modificari asupra definitiei de fermier activ

De exemplu, in ceea ce ii priveste pe tinerii fermieri, platile pentru acestea vor fi acordate timp de cinci ani de la data depunerii, atata timp cat depunerea a fost facuta in termen de cinci ani de la infiintarea fermei. In plus, statele membre pot creste platile tinerilor agricultori in primul pilon pana la 50% in cadrul plafoanelor existente.

Read More »

UE aproba noi programe de promovare pentru sectorul agro-alimentar

Comisia Europeana a aprobat 52 de noi programe care urmaresc promovarea produselor agro-alimentare din cadrul UE. Aceste programe acopera o mare varietate de alimente, de la produse lactate si ulei de masline, pana la fructe, legume si preparate din carne. Aceste programe sunt finantate prin subventii de la bugetul Politicii Agricole Comune.

Read More »

Anuntul AFIR despre fondurile europene nerambursabile

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, prin Autoritatea de Management pentru Programul National de Dezvoltare Rurala, in parteneriat cu Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale si Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura a organizat conferinta ”PNDR 2014-2020 in sprijinul agriculturii si dezvoltarii rurale din Romania”.

Read More »

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE